Author Topic: Bug: Adding items to a container in your inventory  (Read 66 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mickey Kudlo

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1373
  • Karma: 23
    • MSN Messenger - mkudlo@hotmail.com
    • View Profile
    • http://www.rpgwo.com
    • Email

  • Total Badges: 38
    Badges: (View All)
    10 Poll Votes 10 Polls Nineth year Anniversary
Bug: Adding items to a container in your inventory
« on: August 07, 2017, 11:44:29 am »
Moved this bug out of the other thread cuz it was getting lost in there.

Getting any error messages or it just not happening?

Also, I am looking into item moving while screen is shifted.
You may have conquered my worlds, but I destroyed them!

Offline Gimpy

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 641
  • Karma: -30
    • MSN Messenger - inseanjosh100@hotmail.com
    • View Profile
    • Email

  • Total Badges: 31
    Badges: (View All)
    Level 6 Linux User Mobile User
Re: Bug: Adding items to a container in your inventory
« Reply #1 on: August 07, 2017, 12:00:46 pm »
Can you please make it so you can remove oil wells under ground? while we wait for you to do something with them?

Offline Mickey Kudlo

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 1373
  • Karma: 23
    • MSN Messenger - mkudlo@hotmail.com
    • View Profile
    • http://www.rpgwo.com
    • Email

  • Total Badges: 38
    Badges: (View All)
    10 Poll Votes 10 Polls Nineth year Anniversary
Re: Bug: Adding items to a container in your inventory
« Reply #2 on: August 07, 2017, 02:22:41 pm »
Can you please make it so you can remove oil wells under ground? while we wait for you to do something with them?

SMITED FOR GOING OFF TOPIC!! MUUUUHAHAHAHAHA!!!!  :o  :o
You may have conquered my worlds, but I destroyed them!

Offline Thaddeus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 24
  • Karma: -1
    • View Profile

  • Total Badges: 24
    Badges: (View All)
    Linux User Mobile User Level 5
Re: Bug: Adding items to a container in your inventory
« Reply #3 on: August 07, 2017, 03:27:07 pm »
no error message (for me at least) just nothing happening

Offline Greatest

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1246
  • Karma: 13
  • Gender: Male
  • I'm better than you!
    • View Profile

  • Total Badges: 35
    Badges: (View All)
    Nineth year Anniversary 10 Poll Votes Invisible
Re: Bug: Adding items to a container in your inventory
« Reply #4 on: August 07, 2017, 08:36:39 pm »
no error message (for me at least) just nothing happening
same, it all just sits there...

more info on this 1, if you fail with 1 container all other containers fail.  also I've only had the issue on newly created containers.  hitting the exit game button doesn't fix it, and I've never tried a full log out against it(but it probably helps since it isn't a consistent problem).
or do I just not understand role playing games? heh

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
6 Replies
881 Views
Last post June 14, 2007, 06:41:28 pm
by toadking
17 Replies
1748 Views
Last post January 02, 2008, 12:12:08 pm
by Malekith
13 Replies
1049 Views
Last post March 17, 2008, 04:36:34 pm
by Trivium
3 Replies
812 Views
Last post September 08, 2015, 05:22:00 pm
by Mickey Kudlo
2 Replies
2480 Views
Last post February 17, 2016, 02:56:58 pm
by Jon The Great