Author Topic: coal?  (Read 1020 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Greatest

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1315
  • Attack: 173
    Defense: 107
    Attack Member
  • Karma: 1
  • Gender: Male
  • I'm better than you!
    • View Profile

  • Total Badges: 36
    Badges: (View All)
    Tenth year Anniversary Nineth year Anniversary 10 Poll Votes
coal?
« on: January 28, 2014, 12:23:16 am »
am I just having really bad luck trying to find the stuff or are you doing something different this time around? 
why does Fox keep cancelling good shows?

Offline Mickey Kudlo

Re: coal?
« Reply #1 on: January 28, 2014, 10:14:14 am »
I haven't added coal yet. You can use any wood branch/log to load the furnace.
You may have conquered my worlds, but I destroyed them!

Offline Greatest

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1315
  • Attack: 173
    Defense: 107
    Attack Member
  • Karma: 1
  • Gender: Male
  • I'm better than you!
    • View Profile

  • Total Badges: 36
    Badges: (View All)
    Tenth year Anniversary Nineth year Anniversary 10 Poll Votes
Re: coal?
« Reply #2 on: January 28, 2014, 01:46:29 pm »
I just tried it again, apple wood logs, apple wood branches won't work.  only thorn branches...and maybe some other type that doesn't grow in my area ::) but atleast I got something in there
why does Fox keep cancelling good shows?

Offline Mickey Kudlo

Re: coal?
« Reply #3 on: January 28, 2014, 02:54:33 pm »
OK, yeah, I see. Fixed it for next update so apple wood works.
Needed:

Catagory=Wood Fuel

for the apple branch and log.

I use the Catagory stuff a lot. It saves tons of time doing usage coding.
You may have conquered my worlds, but I destroyed them!